Сборник от детски приказки написани от деца бежанци "Пътуващи приказки"

Средствата от продажбите на книгите отиват в подкрепа на деца в неравностойно положение, за да имат достъп до образователната система. 

Price VAT incl.
25.90 lv.
Rating:
Status: In stock
Continue
Payment method
Delivery
May require additional costs
May require additional costs
Delivery to the courier's office
Delivery to address by courier

„Пътуващи приказки“ е колекция от 15 детски приказки събрани от цял свят и написани от хора, принудени да напуснат своите домове в търсене на по-спокоен и безопасен живот. Освен оригиналните текстове, всеки разказ е преведен на български и английски език и е допълнен от автентична детска рисунка, вдъхновена от историята. Нестандартният формат на книгата я прави още по-интересна за малките читатели, като освен магията на детските приказки, тя предлага и интерактивна част, в която те ще могат сами да довършат рисунките.

В книжката ние виждаме не само детските приказки, ние виждаме ръцете, които ги пишат, виждаме лицата, които ни разказаха тези невероятни истории. Ние сме от онези щастливи хора, които всеки ден се срещат с тези по неволя странстващи поети, донесли ни непознат, вълшебен свят. Свят, пълен с герои и смели животни, митични духове и омайни легенди, далечни страни и пустинни пейзажи.

По време на една от тези вълнуващи срещи, се роди идеята за 15-те „Пътуващи приказки“, които сега стигат до теб! Пази ги добре и не ги спирай да продължат своето пътешествие, за да стигнат до още много детски сърца. Споделяй историите, които сме събрали и помогни на техните смели разказвачи никога повече да не бъдат сами по време на своя дълъг път.

Social enterprise