БЪЛГАРСКА ПРИРОДА

София 1000, ул."Триадица" № 6, офис 504
  • 0896798910
  • bbf@biodiversity.bg
Данни за предприятието
Информация

Българска Фондация Биоразнообразие обединява хората с различни идеи за опазването на българската природа. Съхраняването на природните ресурси, промяната на отношението към защитените територии и защитените видове и осъзнаването на възможностите, ползите и отговорностите към тях, е нашата мисия.

Верни на тази си мисия ние създадохме социално предприятие, в което да „съберем на едно място“ хора, които обичат природата с малките производители, които развиват бизнеса си в хармония с природата. Предлагаме ви качествени, създадени с любов към природата продукти и приключения защото вярваме, че всеки има своя начин да подкрепи опазването на околната среда. Открийте своя, за да постигнем заедно една мечта - за съхранена природа и щастливи хора.

Условия за доставка

Доставките се изпълняват по следните начини:

  • от куриерска фирма Спиди (препоръчително, защото имаме договор с тях и ползваме услугата „паричен превод“, която е по-изгодна от наложен платеж)
  • от куриерска фирма Еконт (при изрично желание на клиента)
  • на място от офисите на БФБ: София 1000, ул. “Триадица“ №6, офис 504 и Бургас 8000, ул. “Гурко“ 53, бл.1 (след допълнителна уговорка)

Цената за куриерска доставка е според стандартните тарифи на фирмите. Потребителят  предварително трябва да се запознае  с условията на съответния куриер относно получаването на стоките. БФБ не носи отговорност за изпълнението и промяната на тези условия от страна на куриера.

В случай, че стоката е налична, тя  се доставя в рамките на 3 работни дни. В посоченото време за доставка не влизат почивни и празнични дни. БФБ си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни при предварително съгласуване с потребителя.

Видео
Продукти на предприятието
Цвете на солта
Представяме ви най-вълнуващия продукт от Атанасовско езеро…
9.00 лв.
Шоколад със сол от Атанасовско езеро
Опитайте вкусния и необикновен шоколад с морска сол,…
5.00 лв.
Природа в кутия БЪЛГАРИЯ
Бяло, зелено, червено .... България Нашата "патриотична"…
19.00 лв.
Сладка природа в кутия
Представяме ви нашата сладка, ароматна природа в кутия.…
22.00 лв.
Солена природа в кутия
Представяме ви нашата солена природа в кутия с българска…
20.00 лв.
Ароматна ПРИРОДА в кутия
Вълшебна ароматна комбинация от натурални козметични…
27.00 лв.
Романтична "Природа в кутия"
Желаем ви истинска наслада и удоволствие с нашата …
22.00 лв.