Работилница "Светове"

град София, 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. Рикардо Вакарини 8, партер
  • 0885 861 231
  • maria@mariasworld.org
Данни за предприятието
Информация

В работилница "Светове" към Дневен център "Светове" на Фондация "Светът на Мария" се изработват ръчно правени продукти с много любов и старание. В работилницата потребителите от Дневния център създават красиви предмети и развихрят творческото си въображение, подкрепяни от професионалисти с опит в областта на изобразителното и приложното изкуство. В Центъра се изработват и тематични предмети, свързани с различни празници – Баба Марта, Коледа, Великден, Свети Валентин.

Заниманията в работилница „Светове“ помагат на клиентите да придобият умения за работа в екип, следване на инструкции и изпълнение на работни задачи, усвояване на ритъм на работа и почивка и самостоятелност в изпълнението на задачите. Освен това работата подобрява фината моторика и естетическия усет, подпомага формирането на умения за съчетаване на различни елементи в едно хармонично цяло, свободното изразяване, креативното мислене и намирането на решения. Хората се обучават в различни техники на приложното изкуство – работа с вълна (мокра и суха техника на филцване), моделиране с глина или солено тесто, декупаж, рисуване, работа с хартия и рециклирани материали, изработване на бижута и др. Дейността е насочена към развитието на трудови и социални умения, които подготвят младите хора с интелектуални затруднения за самостоятелен живот и трудова реализация. Всеки младеж се включва в изработката на различни сувенири според способностите си.  

 


 

 

Условия за доставка

Предлагаме следните възможности за доставка и получаване: 

  • лично получаване на продуктите на адрес: град София, 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. Рикардо Вакарини 8, партер
  • изпращане на готовите поръчки с куриерски фирми Еконт или Спиди, по желение на кклиента, като куриерската услуга се заплаща от страна на купувача. 
Условия за плащане

Работилница "Светове" приема плащания само по банков път на посочената сметка. 

Продукти на предприятието
Брошка Гербер
Нежна брошка във формата на цвете гербер със зелено…
12.00 лв.
Брошка Синчец
Нежна брошка във формата на цвете синчец, ръчно изработена…
12.00 лв.
Брошка Роза
Нежна брошка във формата на цвете роза и две по-малки…
12.00 лв.
Брошка Мак
Нежна брошка във формата на цвете мак, ръчно изработена от…
12.00 лв.
Брошка Слънчоглед
Нежна брошка във формата на цвете слънчоглед, ръчно…
12.00 лв.
Брошка Цвете
Ръчно изработена брошка от филц. Предлага се в различни…
8.00 лв.