HOPe Soap

гр. София 1000, ул. "Аксаков" 11, ап. 9
  • 0879325267
  • t.koleva@fscibulgaria.org
Данни за предприятието
Информация

Работилница за сапуни HOPe Soap стартира през месец март 2012 г. като част от съвместен проект между Фондация за социална промяна и включване и международната студентска организация „Сайф“ (SIFE). Мисията на българските студенти в Бирмингам, Великобритания, които са част от „Сайф“, е да дават необходимите знания и увереност на хората в нужда, за да могат те да се справят сами с живота и да напуснат зависимостта си от правителствени и неправителствени организации.

Благодарение на работилница за сапуни HOPe Soap младежи в неравностойно социално положение и хора в риск от бедност са ангажирани с продуктивна дейност, която развива техните социални и трудови умения, като в същото време генерира средства за издръжката на програма „Дом Възможност“.

Процесът включва малко на брой прости операции, подходящи за интелектуалните и физическите възможности на младежите в „Дом Възможност”. Съчетават се творческа дейност и рутинна последователност, което спомага за развитието на техните психосоциални умения и трудови навици в защитена среда. Сапунът се произвежда от готова база, аромати и оцветители, които отговарят на всички нормативни изисквания за качество и хигиена.

Работата е основна ценност и ключов фактор за интеграцията на всеки млад човек в обществото. Младежите, израснали в домовете имат нужда точно от това – да бъдат ангажирани в смислена дейност, която им дава чувство за принадлежност, по-добра самооценка и утвърждава достойнството им. Това е шанс за тях да повишат капацитета си и да станат по-конкурентноспособни на пазара на труда. 

Условия за доставка

Извършаме доставки с предпочитана от вас куриерска фирма - Еконт или Спиди. Доставката е за сметка на клиента.

Свържете се с нас на t.koleva@fscibulgaria.org или на +359 879325267.

Продукти на предприятието
Ръчно изработени сапуни
Ръчно изработени сапуни от прозрачна и/или плътна база с…
3.00 лв.