Коледна фотосесия с кауза

Подкрепяйки нас, Вие подкрепяте нашата основна мисия - социално включване на младежи с различни възможности и тяхното безплатно обучение в "Jamba - Хъб на възможностите".

JAMBA – Хъб на възможностите е адаптирано пространство за обучение, достъпно за хора с функционални предизвикателства.  Освен основната обучителна дейност, в хъба се предвижда да се организират и социални и творчески събития като мотивационни лекции, изложби на творци, културни мероприятия, прожекции на адаптирани филми, творчески работилници и др.

“От създаването на Фондация "Сошъл Фючър" за нас беше ясно, че следва да създадем пространство, което да бъде олицетворение на всички наши убеждения - място, което вдъхновява хората и ги енергизира да вярват в себе си и в собствените си способности. Модерно, достъпно, адаптирано и приветливо – радваме се, че усилията ни се увенчаха с успех. Сега ни предстои още по-голямото предизвикателство да оцелеем в период на пандемия и инфлация. 

Създаването на Хъба затваря кръга от услуги, необходими за реализиране на дейности по обучение, вдъхновяване, овластяване, последваща кариерна реализация и активно включване в социалния и икономически живот в България. 

Цена
150.00 лв.
Категория
Статус: извън наличност

Коледна фотосесия в студиото на Jamba - Хъб на възможностите:

  • времетраене 60 мин;
  • 4 декора.

Събраните средства ще отидат за издръжка на новооткрития "Jamba - Хъб на възможностите", който предлага безплатни обучения за хора с различни възможности, социални и културни събития за изграждане на общност подкрепяща многообразието. 

Информация за предприятието

Лого 1
JAMBA
София, ул. Бунтовник 50
+359 878729997
IBAN: BG55IABG80981000433601