Защо ДарПазар?

Вт., 12/03/2019 - 16:59

В ДарПазар ще намерите много смисъл – хора, които работят повече, отколкото говорят, каузи, които заслужават да бъдат подкрепени, организации, които могат да обогатят света ви. На преден план ще видите продукти и услуги с кауза. И можете да си поръчате от тях. Но трябва да знаете, че зад всеки продукт или услуга стоят много хора и техните организации - вдъхновени, трудещи се, с усилия и съпричастност, с вяра и неуморни действия за промяната към по-добро. И с надежда – че пазарувайки с кауза от ДарПазар, вие ставате част от един по-широк свят, в който има достойно място за всеки.

пазаруваш с кауза

И макар всички да знаем, че животът извън онлайн пространството е този, без който не можем (а не обратното), именно онлайн пространството е онази част от живота ни, без която светът ни щеше да е много по-тесен и ограничен. А животът е дар и заслужава да бъде изживян така, че да има смисъл от него и след като ни няма - чрез промяната, която сме постигнали в себе си, чрез подкрепата, която сме оказали на друг, чрез грижата ни към природата.

Затова ДарПазар е мястото, което ще ви свързва с различни каузи и хора, които можете да подкрепите, купувайки си нещо, изработено с мисъл за човека и природата. Разгледайте над 200 продукта и услуги с кауза, качени в момента на платформата, и (си) поДарете смисъл. А за наближаващите коледни празници можете да украсите дома, трапезата и елхата си с неповторими коледни изделия – и да разкажете на гостите си историята на всяко от тях. За да направим заедно света по-добро място за всички.