Коледен базар "Малкото е много"

Вт., 12/03/2019 - 15:59

На 11 декември коледното издание на базара Малкото е много ще гостува на TELUS International Bulgaria.

Между 11:30 и 18:30 часа всеки, който иска да пазарува с кауза - за себе си или за подарък, ще може да го направи във фоайето на Telus Tower, входът откъм CityCafe.

Ще има за всеки по нещо - ръчно направени коледни играчки, сувенири, коледни покривки, тишлайфери, панерчета за хляб, кожени изделия и керамика, ръчно изработени свещи и сапуни, ароматен чай и фермерски продукти, еко чанти, тефтери и чаши, тениски, ключодържатели, значки и други приятни изненади.

Ще има и социални предприятия и организации, които чрез своя, на пръв поглед малък, но много отговорен бизнес дават смисъл и помагат на хората, създали всички тези продукти и подкрепят жизненоважни каузи и идеи.

Ще има и вдъхновяващи хора, които ще разказват историята зад всеки подарък и какво ще донесе той освен на вас и на човека, който го е произвел. 

Ще има и музика, настроение и мнооооого подаръци!

Участниците в базара са Българска Фондация Биоразнообразие, Българско дружество за защита на птиците, Мрежа Хлебни къщи, работилница Светове на Фондация Светът на Мария, Глобална инициатива в психиатрията - София, социални работилници КаритАрт на Каритас-София, Сдружение за подкрепа на лица с умствени затруднения, гр. Варна, "Операция Плюшено Мече", Фондация "Конкордия България".

Базарът е част от програмата „Предприемачество за нестопански организации“ на БЦНП , която се случва с подкрепата на America for Bulgaria  и в партньорство с TELUS International Bulgaria, UniCredit Bulbank и Accenture Bulgaria.