Как да поръчам от ДарПазар?

Пет., 12/13/2019 - 12:20

Платформата „ДарПазар“ е място, където различни социални предприятия предлагат своите продукти и услуги с кауза. За да направите поръчка не е необходимо да се регистрирате в платформата.

Всеки продукт или услуга се поръчва отделно чрез формата за заявка по следния начин:

 

  1. Използвайте бутона „Направи заявка“ под снимката на избрания от Вас продукт/услуга с кауза.
  2. Въведе необходимите данни – количество от продукт или време за предоставяне на услугата, Вашите имена и данни за контакт, избрани начин на плащане и доставка, желаете ли фактура.
  3. Натиснете отново бутона „Направи заявка“ в края – Вашата заявка ще бъде директно изпратена до социалното предприятие, чийто продукт/услуга искате да поръчате. Автоматично на посочения от Вас имейл ще получите и потвърждение за направената заявка.
  4. След приключване на заявката на конкретен продукт/услуга, можете да заявите друг продукт/услуга по същия начин. Веднъж въведени, данните Ви за контакт ще се отразяват автоматично при следваща заявка за поръчка на продукт/услуга, в случай че не сте напускали платформата.
  5. В рамките на следващия работен ден (считан от деня, в който сте изпратили съответната заявка за поръчка) очаквайте потвърждение от социалното предприятие по имейл или телефон. При това потвърждение уточнете детайли по начина и сумата на доставка, детайли за самия продукт или особености при предоставяне на услугата.
  6. В рамките на 3 работни дни от получаване на потвърждението на поръчката или в друг изрично уговорен между вас и социалното предприятие срок заявката Ви ще бъде изпълнена

*Обръщайте внимание на Специални условия за доставка и плащане на конкретното социално предприятие, чийто продукт/услуга искате да поръчате. В случай че няма такива, изпълнението на поръчката ще е съобразно описаните стъпки по-горе и конкретната Ви уговорка с предприятието при потвърждаване на поръчката.

При въпроси или уточнения, свързани с направена от Вас заявка за продукт/услуга, може да се свързвате директно със социалното предприятие – използвайте контактите на предприятието, които са изписани в края на страницата на всеки продукт/услуга.

Благодарим Ви, че заедно правим света по-добър!