5 предложения за романтични подаръци с кауза

Пет., 02/07/2020 - 15:12

                       Винаги е време за любов! Винаги е време за подаръци! Винаги е време за подкрепа на каузи!

Общото между трите е, че носят щастие, окриляват, дават смисъл и ни сближават… Наближава 14 февруари – празник, на който се чувстваме по-специални и изразяваме обичта си с жест, думи, подарък, преживяване. Нещо, което си заслужава да правим всеки ден. И не само за любимия човек, а и за себе си и за всеки друг – познат или непознат, стар или млад, богат или беден… Всички ние се нуждаем от обич и внимание, за да живеем добре и да създаваме среда, в която да успяваме.

ДарПазар е място за подаръци, които носят любов и смисъл не само на тези, които ги купуват и получават, а и за хората и организациите, които ги правят. Това са подаръци с кауза.

Ето ги и нашите 5 предложения за романтични подаръци за празника на влюбените Св. Валентин, с които ще дадете на любимия човек любов, подарък и смисъл! 

                                                                                                         Image removed. 

зц

Любовните значки на Българско дружество за защита на птиците, които окриляват с любов!

Комплектът е от 2 значки, създадени с много грижа и отношение към опазването на дивите птици и местата, които обитават. Това е един закачлив и оригинален подарък, който със сигурност ще усмихне всеки „царски орел“ и всяка „морска звезда“. Значките за любов са метални и са красиви копия на птиците и животните, които изобразяват. Разгледайте и другите любовни двойки птици тук.

                                                                                                         Image removed. Image removed.

в

Кожените визитници за Него и Нея на Сдружение „Каритас София“

Визитниците са изработени в социалната работилница „КаритАрт“ от жени бежанки и хора, търсещи закрила, от цял свят. Изработката е много прецизна, а естественият материал и семплият модел правят подаръка елегантен и забележителен. С този подарък ще подкрепите жените, които ги правят, да се чувстват значими и уверени. Остава само да напълните визитниците с любов и да ги подарите.

                                                                                                         Image removed.Image removed.Image removed.

хл

Хляб за двама на Мрежа Хлебни къщи

Любовта между две души е като хляба – различни съставки, обединени в едно хармонично цяло. "Хляб за двама" е събитие за двойки, които са избрали да споделят солта и захарта, соленото и сладкото в живота един с друг. В преживяването участниците преоткриват и изживяват своята любов чрез стъпките в приготвянето на хляб и символите на всяка негова съставка. Участието в "Хляб за двама" подпомага Мрежа Хлебни Къщи в провеждането на хлебни терапии с хора със специални нужди, хора с нарушено зрение и увреден слух, бежанци, социално слаби и трайно безработни хора.

                                                                                                         Image removed.Image removed.Image removed.Image removed.

био

Романтичната „Природа в кутия“ на Българска Фондация Биоразнообразие

3 подаръка от различни краища на България в една кутия, събрани, за да носят наслада и романтична атмосфера! Това са неустоим занаятчийски шоколад "ГАЙО" с натурална морска сол, добита от Атанасовско езеро, бутилка  червено вино, произведено с много любов и старание от малка семейна винарска изба "Марян“ и  ръчно изработената свещ от 100 % натурален пчелен восък от ферма Червенкови. С тази кутия подкрепяте опазването на защитени територии и видове, както и малки фермери, които произвеждат био продукти в хармония с природата. Такъв подарък е много подходящ и за ценителите на Трифон Зарезан. Наздраве!

                                                                                                       Image removed.Image removed.Image removed.Image removed.Image removed.​​​​​​​

пи

Възглавница Сърце на Глобална инициатива в психиатрията

Да намериш най-удобната възглавница е почти толкова важно колкото да намериш подходящия партньор в живота! Покажете любовта си с възглавничката сърце, ръчно изработена в арт ателие Творилница. Този подарък освен удобство и уют, дава възможност на хора с психичноздравни трудности да работят и да се чувстват пълноценни.

Виж и останалите идеи за подарък за любим човек и Дари Любов с кауза!